FRI FRAGT VED ORDRE OVER 699,-

VI GØR EVENTYRET MULIGT

En Branche Præget af Traditioner Ændret For Altid

Vi har brugt alt for mange penge på dyrt outdoor beklædning, men sjældent var vi på overlevelsestur i bjergene hvor man kunne få brug for de mange "fancy" egenskaber outdoor tøj har.

Vi er jo ikke ekstremsportsudøvere! Vi kan bare godt lide udelivet og naturen...
Vi stammer fra et folk, der var ivrig efter at udforske. En konstant søgen efter det, der lå bag horisonten.

Lad intet stå i vejen for eventyret. Sådan lyder fortællingen om vores barske forfædre - vikingerne.

Hvis du spørger os, er det blevet langt sværere at navigere i den moderne verden, hvor digitalisering og sociale medier har forværret folks mentale helbred.

Vi tror på dét at komme afsted; Naturen, aktiv ferie, en spontan road trip, Jagt, Trekking, Fiskeri.
Ud hvor man kan slippe bekymringer og komme lidt væk fra ‘larmen’ og hverdagen.
Ud hvor Iphonen mister forbindelse, hvor nærvær og nuet er det eneste, der betyder noget.

Vi tror på eventyret...

Altid gå til udfordringer med et åbent sind.
Altid vær åben over for et nyt perspektiv.
Altid udforsk horisonten!

Dét, er vores passion, og det er det Shaggy Breeches står for.

KLIK HER FOR AT SE UDVALGET

Inspirationen skal spores langt tilbage

At være viking handlede ikke blot om at samle rigdomme og erobre nyt land.

Det handlede om at rejse, udforske og overkomme selv de største udfordringer med de midler man nu havde at gøre med.

Sagnet om 𝐑𝐚𝐠𝐧𝐚𝐫 𝐋𝐨𝐭𝐡𝐛𝐫𝐨𝐤...

En dansk vikingekonge. I dag mere kendt end nogensinde, og måske mest ikonisk for hans legende, var kampen for den svenske prinsesse Thora, som gjorde ham til en kendt kriger i Norden.

For at kunne gifte sig med prinsessen, skulle Ragnar besejre det mægtige bæst - lindormen.

Til duellen ifører han sig nogle specielle bukser af pels for at opnå bedre bevægelighed og fleksibilitet. Derefter ruller han sig i tjære og sand, og til sidst dypper han sig i en iskold sø, så bukserne fryser til is.

Da han slås med lindormen, kan dens bid ikke trænge igennem Ragnars beklædning, og han besejrer uhyret.

Grundet det usædvanlige tøj, som Ragnar bar, gav hans nye svigerfar ham tilnavnet "Lothbrok" også kaldt:

Shaggy Breeches

Historien vidner om at lidt kreativitet, vilje, erfaring, og en omgang unik beklædning er alt der skal til for at overkomme selv de største udfordringer.

FRA HERNING TIL SYDAFRIKA

Mit navn er Max. Jeg er direktør og medstifter af Shaggy Breeches.

Gennem 40 år har jeg produceret og leveret til bl.a. Puma, Hummel, H2O, Kappa, Umbro, Diadora og dermed også spillebeklædningen til det danske fodbold- og håndboldlandshold.

Men siden min far tog mig med som lille dreng, har naturoplevelser og jagt altid haft en særlig plads i mit hjerte. Jeg drømte om et brand hvor man med god samvittighed kunne købe et sæt outdoor tøj i god kvalitet, uden at skulle udskyde familieferien til næste år…

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen.

For knap 3 år siden tog jeg derfor en drastisk beslutning om, at resten af mit liv skulle bruges på min store lidenskab.

Shaggy Breeches blev født...

Konceptet er lidt ligesom din TV-pakke. Du har alle mulige kanaler du ikke ser, men stadig betaler for…

Hos Shaggy Breeches har vi skåret ind til benet. God kvalitet, uden alle mulige dimser.

SE UDVALGET HER

Spar på beklædning, bliv rig på oplevelser

Med hjælp fra mit team af branche kendte folk og nogle af mine bedste kammerater, står vi i dag med en virksomhed, der kan netop det, vi satte os for:

Unikt, simpelt og slidstærk dansk design, der gør det muligt for alle dem, der elsker at være ude under åben himmel, at nyde naturen, uden at springe budgettet.

Det har været et stormfyldt hav med barske forhold vi har navigeret i.

Men som Franklin D. Roosevelt sagde:

“A smooth sea never made a skilled sailor”

Teamet er i dag groet til 9 personer, og ikke alene bærer kendte folk inden for både jagt og outdoor vores brand, men vi har allerede ‘erobret’ mere end 15 lande uden for Danmark! På vores rejse er det i sandhed gået op for os her i teamet, at fællesskabet omkring at komme ud, og det sociale sammenhold det danner, er det vi virkelig brænder for.

At skabe minder med vores kære omkring fælles interesser. Velkommen til Shaggy Breeches, vi glæder os til at have dig med på rejsen!

FIND KOLLEKTIONEN HER

PRODUKTION MED OMTANKE

Vi er fysisk ude på vores fabrikker hver 2. måned for at følge op på tingene og sørge for at vi hele tiden prøver at gøre os lidt ”grønnere” så det ikke kun er farven der er ”grøn” men også selve produktet og hvad der ligger bag.

Takket være grundige BSCI-inspektioner, gennemført af de industriledende Bureau Veritas (og i samarbejde med os selv), kan vi garantere, at folket bag vores produkter, har sikre arbejdsforhold, rimelige arbejdstider og får en god og rimelig løn, til at forsørge dem selv og deres familie.

Vi nyder at besøge vores fabrikker, da sammenholdet og den tætte konktakt, fundamentalt er det, som har gjort denne virksomhed mulig.

Vi tror på innovation og at vi gennem den cirkulære økonomi kan bidrage til velstand fremgang i verden. Vores designs, salg og drive kan skabe jobmuligheder rundt om i hele verden, i takt med at vores virksomheder vokser sig endnu større!

Inspiration

Tingene er ikke som de plejede at være. Travlhed, job, sociale medier, er blandt andet årsager til, at vi ikke længere har de samme muligheder for at realisere os selv.

Shaggy Breeches er inspireret af en tid, hvor vi ikke var styret af elektronik, sociale medier eller lignende - nemlig vikingetiden. En tid hvor man kunne udforske og nyde godt af naturens helende påvirkning på krop og sind.

Med denne tanke i baghovedet, har vi skabt tidsløse designs, som ikke blot er til en brøkdel af prisen, men som er helt unikt skabt til det nordiske klima.

Produktion

Shaggy Breeches er produktet af en sammensætning af jægere og outdoor entusiaster.

Med +40 års produktions- og brancheerfaring samt et klart fokus på kvalitet til prisen, har vi etableret et tæt og effektivt samarbejde med vores producent af beklædningen.

Gennem konstant sparring og produktudvikling med vores leverandør, hvor hver kollektion gennemgår multiple faser før vi er tilfreds, har vi formået at lave helt unikke og slidstærke designs, som er gennemtestet i det nordiske klima.

Ud i naturen

Gennem udførlig og moderne optimering og effektivisering af hele vores værdikæde, lige fra idégenerering til ordrelevering, har vi formået at skabe designs til priser der giver mening.

Det betyder, at det ikke længere kun er ivrige jægere og passionerede outdoor entusiaster, som kan udforske den fantastiske natur.

Men at det mere "almindelige" folkefærd, nu får råd til at komme ud og skabe sine egne minder og fantastiske eventyr i naturen.

y>