FØDSELSDAGSTILBUD   

🇩🇰 SHOP 3 FOR 2 🇩🇰

+ 15% RABAT PÅ ALT!

Tilbuddet kan mixes på tværs af styles

EN BRANCHE PRÆGET AF TRADITIONER ÆNDRET FOR ALTID

Vi har brugt alt for mange penge på dyrt outdoor beklædning, men sjældent var vi på overlevelsestur i bjergene hvor man kunne få brug for de mange "fancy" egenskaber outdoor tøj har.

Vi er jo ikke ekstremsportsudøvere! Vi kan bare godt lide udelivet og naturen...
Vi stammer fra et folk, der var ivrig efter at udforske. En konstant søgen efter det, der lå bag horisonten.

Lad intet stå i vejen for eventyret. Sådan lyder fortællingen om vores barske forfædre - vikingerne.

Hvis du spørger os, er det blevet langt sværere at navigere i den moderne verden, hvor digitalisering og sociale medier har forværret folks mentale helbred.

Vi tror på dét at komme afsted; Naturen, aktiv ferie, en spontan road trip, Jagt, Trekking, Fiskeri.
Ud hvor man kan slippe bekymringer og komme lidt væk fra ‘larmen’ og hverdagen.
Ud hvor Iphonen mister forbindelse, hvor nærvær og nuet er det eneste, der betyder noget.

Vi tror på eventyret...

Altid gå til udfordringer med et åbent sind.
Altid vær åben over for et nyt perspektiv.
Altid udforsk horisonten!

Dét, er vores passion, og det er det Shaggy Breeches står for.

INSPIRATIONEN SKAL SPORES LANGT TILBAGE

Sagnet om 𝐑𝐚𝐠𝐧𝐚𝐫 𝐋𝐨𝐭𝐡𝐛𝐫𝐨𝐤...

En dansk vikingekonge. I dag mere kendt end nogensinde, og måske mest ikonisk for hans legende, var kampen for den svenske prinsesse Thora.

For at kunne gifte sig med prinsessen, skulle Ragnar besejre den mægtige lindorm.

Til duellen ifører han sig nogle specielle bukser af pels for at opnå bedre bevægelighed og fleksibilitet. Derefter ruller han sig i tjære og sand, og til sidst dypper han sig i en iskold sø, så bukserne fryser til is.

Da han slås med lindormen, kan dens bid ikke trænge igennem Ragnars beklædning, og han besejrer uhyret.

Grundet det usædvanlige tøj, som Ragnar bar, gav hans nye svigerfar ham tilnavnet "Lothbrok" også kaldt:

Shaggy Breeches

Historien vidner om at lidt kreativitet, vilje, erfaring, og en omgang unik beklædning er alt der skal til for at overkomme selv de største udfordringer.

FRA HERNING TIL SYDAFRIKA

Mit navn er Max. Jeg er direktør og medstifter af Shaggy Breeches.

Gennem 40 år har jeg produceret og leveret til bl.a. Puma, Hummel, H2O, Kappa, Umbro, Diadora og dermed også spillebeklædningen til det danske fodbold- og håndboldlandshold.

Men siden min far tog mig med som lille dreng, har naturoplevelser og jagt altid haft en særlig plads i mit hjerte. Jeg drømte om et brand hvor man med god samvittighed kunne købe et sæt outdoor tøj i god kvalitet, uden at skulle udskyde familieferien til næste år…

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen.

For knap 3 år siden tog jeg derfor en drastisk beslutning om, at resten af mit liv skulle bruges på min store lidenskab.

Shaggy Breeches blev født...

Konceptet er lidt ligesom din TV-pakke. Du har alle mulige kanaler du ikke ser, men stadig betaler for…

Hos Shaggy Breeches har vi skåret ind til benet. God kvalitet, uden alle mulige dimser.

SPAR PÅ BEKLÆDNING, BLIV RIG PÅ OPLEVELSER

Med hjælp fra mit team af branche kendte folk og nogle af mine bedste kammerater, står vi i dag med en virksomhed, der kan netop det, vi satte os for:

Unikt, simpelt og slidstærk dansk design, der gør det muligt for alle dem, der elsker at være ude under åben himmel, at nyde naturen, uden at springe budgettet.

Det har været et stormfyldt hav med barske forhold vi har navigeret i.

Men som Franklin D. Roosevelt sagde:

“A smooth sea never made a skilled sailor”Teamet er i dag groet til 9 personer, og ikke alene bærer kendte folk inden for både jagt og outdoor vores brand, men vi har allerede ‘erobret’ mere end 15 lande uden for Danmark! På vores rejse er det i sandhed gået op for os her i teamet, at fællesskabet omkring at komme ud, og det sociale sammenhold det danner, er det vi virkelig brænder for.

At skabe minder med vores kære omkring fælles interesser. Velkommen til Shaggy Breeches, vi glæder os til at have dig med på rejsen!

PRODUKTION MED OMTANKE

Vi er fysisk ude på vores fabrikker hver 2. måned for at følge op på tingene og sørge for at vi hele tiden prøver at gøre os lidt ”grønnere” så det ikke kun er farven der er ”grøn” men også selve produktet og hvad der ligger bag.

Takket være grundige BSCI-inspektioner, gennemført af de industriledende Bureau Veritas (og i samarbejde med os selv), kan vi garantere, at folket bag vores produkter, har sikre arbejdsforhold, rimelige arbejdstider og får en god og rimelig løn, til at forsørge dem selv og deres familie.

Vi nyder at besøge vores fabrikker, da sammenholdet og den tætte konktakt, fundamentalt er det, som har gjort denne virksomhed mulig.

Vi tror på innovation og at vi gennem den cirkulære økonomi kan bidrage til velstand fremgang i verden. Vores designs, salg og drive kan skabe jobmuligheder rundt om i hele verden, i takt med at vores virksomheder vokser sig endnu større!

5 ÅRS PRODUKTGARANTI

Vi arbejder altid på at skabe produkter af højeste kvalitet. Derfor kan vi med stor glæde tilbyde 5 års garanti på alle vores varer.

Få 12% rabat på din først ordre

Og modtag eksklusive tilbud, deltag automatisk i konkurrencer og meget mere. Tilmeld dig blot vores nyhedsbrev nedenfor: