• Der gives hele 101 dages gratis retur eller ombytning fra det tidspunkt du modtager varen. Så hvis du finde ud af at du har bestilt forkert størrelse eller blot har fortrudt dit køb, kan du kvit og frit sende din ordre retur og modtage den korrekte størrelse eller få pengene tilbage. Såfremt du ønsker at returnere/ombytte din vare, skal du blot udfylde vores returneringsformular her på hjemmesiden.
 • Vi har 37 års produktionserfaring, og har gennem årene besøgt og evalueret alle dine favorit brand's fabrikker.
  Vi fandt med tiden vores ideelle samarbejdspartner ude i Kina, og har opbygget et tæt samarbejde, hvor fokus holdes på at lave funktionelle og komfortable designs.
  I denne proces har vi skåret alt overflødigt fra, og dermed skabt en tøjkollektion, som er skræddersyet til det skandinaviske klima, til priser du ikke finder bedre andre steder.
  Du vil få pengene retur få dage efter din returnering er gennemført.
 • For at gøre det nemt, at finde lige netop den størrelse der passer dig perfekt, har vi lavet en størrelsesguide som du kan finde på alle produktsider.
  Her kan du se de specifikke mål for størrelserne. Hvis du stadig er i tvivl om størrelsen, kan du med høj sandsynlighed vælge samme størrelse som du normalt bruger i hverdagsbeklædning.
  Derudover har vi gratis retur/ombytning, hvilket betyder at du altid kan ombytte/sende varen tilbage såfremt du ønsker dette, uden at betale ekstra
 • Gratis fragt ved ordre over kr. 499,- ellers er fragtpriserne fra kr. 39,-. Vi leverer inden for 1-3 dages med GLS til enten pakkeshop eller hjemmelevering.

5 ÅRS PRODUKTGARANTI

Vi arbejder altid på at skabe produkter af højeste kvalitet. Derfor kan vi med stor glæde tilbyde 5 års garanti på alle vores varer.